TIHG

Zaterdag 26 augustus 2023

theater in ’t groen

“Laat je fiets je gids zijn en laat je betoveren door de magie van Theater in ’t Groen.
Een unieke fietstocht vol spektakel, natuur en betoverende straattheateracts.
Een avontuur dat je zintuigen prikkelt en herinneringen creëert die blijven hangen.”

Stap op je fiets en laat je betoveren door een unieke belevenis!

Een fietstocht door Nederland en Duitsland vol verwondering, spektakel en verrassingen. Theater in ’t Groen neemt je mee op een avontuurlijke route van ongeveer 30 tot 35 kilometer, waarbij je onderweg kunt genieten van diverse betoverende straattheater-acts.

Deze bijzondere ervaring begint op verschillende startlocaties, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Of je nu met vrienden, familie of solo op pad gaat, Theater in ’t Groen biedt voor ieder wat wils.

Terwijl je je pedalen ronddraait, word je omringd door de prachtige natuur die Nederland en Duitsland te bieden hebben. Adembenemende landschappen en idyllische plekken vormen het decor van deze betoverende fietstocht.

Onderweg zul je worden getrakteerd op een opeenvolging van levendige taferelen. Professionele straattheateracts zorgen voor een kleurrijke mix van humor, muziek, dans en acrobatiek. Laat je verrassen door de talenten van getalenteerde artiesten, die je laten lachen, ontroeren en verbazen.

Theater in ’t Groen biedt een unieke gelegenheid om kunst en natuur te verbinden. Het is een feest voor de zintuigen en een ervaring die je niet snel zult vergeten. Of je nu een liefhebber bent van theater, natuurliefhebber of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit, deze fietstocht biedt voor iedereen een onvergetelijk avontuur.

Dus waar wacht je nog op? Zet je pet of helm op, smeer je benen in en laat je verrassen door Theater in ’t Groen.

Zaterdag 26 augustus 2023

Start tussen 09:30 en 11:00 uur

Locaties: Raadhuisplein, Arcen
&
De Vilgaard, Schandeloseweg 1, Velden.
Deelname € 7,00 p.p. | € 5,00 t/m 12 jaar | Gratis t/m 3 jaar.

Beleef een magische en betoverende fietstocht door Nederland en Duitsland. We verwelkomen je graag op een van onze startlocaties!

Impressie

Theater in het Groen is een initiatief van Stichting Volkscultuur Arcen.